• Gratis verzending naar Nederland en Belgiรซ ๐ŸŒธ
  • Snel thuisbezorgd 1-2 werkdagen ๐ŸŒธ
  • Persoonlijk en gratis advies ๐ŸŒธ

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik vertel je graag waarom ik het zo leuk vind om Bach Bloesem Remedies voor jou te maken :) 

Met de persoonlijk op maat gemaakte Bach Bloesem mixen hoop ik jou een steuntje in de rug te mogen geven. Doeltreffend en met advies op maat, zodat je daadwerkelijk ondersteund wordt in jouw angst, bezorgdheid of stressgevoelens. Het positief ombuigen naar een blijer, relaxter, gelijkmatiger of meer ontspannen gevoel dat is mijn wens voor jou!

Hoe fijn bloesems waren ontdekte ik in mijn tienerjaren. Ik ben gek op de natuur en ik had toen al graag bloemen en planten om me heen in mijn 'te kleine slaapkamer'. Heerlijk al die geuren, maar ik ontdekte vele jaren later dat sommige van hen een bijzondere werking hadden...  

 

Na een aantal heftige (levens)ervaringen in mijn eigen leven, en die van de dierbaren om mij heen, werd ik weer naar de Bach Bloesems getrokken. Maar deze keer om er ook echt van te proeven in plaats van er alleen naar te kijken. 

De werking was indrukwekkend! Verdriet, angst en rouwgevoelens werden verzacht en liefdevol door de bloesems omarmt. Het effect was vrijwel direct voelbaar! Dat kon ik bijna niet geloven, toch was het zo. Ik merkte verschil in doen en laten, alsof het allemaal minder zwaar was en positieve gedachtes meer ruimte kregen. 

 

Nog wat jaren later schoot er in een keer een flits van een gedachte door mij heen, namelijk dat ik hier nu echt wat mee "moest" gaan doen. Ik ben de opleiding Bach Bloesem gaan volgen en heb even later ook die voor dieren gevolgd. Na diverse andere opleidingen zoals natuurgeneeskundige en kruidenleer ben ik met mijn webshop voor Bach Blossom gestart.

 

Mijn doel is om jou hiermee kennis te laten maken, zodat je zelf kunt ervaren wat de Bach Bloesems voor jou kunnen betekenen!

Weet je niet goed welk middel bij jou past? Heb je advies nodig? Of een vraag over een bestelling? Laat het mij gerust weten.

Ik help je graag op weg :)

 

Bach Blossom groet,

Niset Lips


© 2020 Bach Blossom