• Internationale verzending! 🌸
  • Gratis verzending naar Nederland en België 🌸
  • Snel thuisbezorgd 1-2 werkdagen 🌸
HOME » NISET

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik vertel je graag waarom ik het maken van Bach Bloesem Remedies zo leuk vind om te mogen doen :)

 

Met de persoonlijk op maat gemaakte Bach Bloesem mixen hoop ik jou te mogen helpen om je weer blijer, gelukkiger en beter in je vel te laten voelen. Met advies op maat, zodat je daadwerkelijk ondersteund wordt in jouw angst, onzekerheid of verdriet! 

Hoe geweldig Bachbloesems waren ontdekte ik in mijn tienerjaren. Ik wandelde graag in de natuur (nog steeds trouwens) en ik had allerlei bloemen en planten in mijn 'te kleine slaapkamer' staan. Ik genoot ervan om er naar te kijken. De bloemen en planten in mij op te nemen en de geur op te snuiven. Ik vond het leuk om er van alles over te lezen. Waar ze het beste konden staan, hoeveel water ze precies nodig hadden, waar ze vandaan kwamen. Nadat mijn slaapkamer te klein werd (het leek wel een tuincentrum), kon ik gelukkig mijn enthousiasme (met goedkeuring van mijn ouders) delen met onze grote achtertuin. Daar kon ik van alles plantte en mijn eigen tuintje creëren. Een aantal jaren later ontdekte ik pas dat sommige van hen een bijzondere positieve werking op de emoties hadden en wat dit met mij deed. 

 

Na een aantal heftige (levens)ervaringen waarbij ik met intens verdriet werd geconfronteerd waren daar weer de Bach Bloesems. Maar deze keer bleef ik er niet alleen over lezen en of naar kijken. Ik werd er steeds nieuwsgierige en ben het gaan gebruiken. 

 

De werking was indrukwekkend! Verdriet, angst en rouwgevoelens werden verzacht en liefdevol door de Bachbloesems omarmt. Het effect was vrijwel direct voelbaar! Dat kon ik bijna niet geloven, toch was het zo. Ik merkte verschil in doen en laten, alsof het allemaal minder zwaar was en positieve gedachtes meer ruimte kregen. 

 

Nog wat jaren later schoot er een flits van een gedachte door mij heen, namelijk dat ik hier nu echt wat mee wilde gaan doen! Mijn hart maakte gewoon een sprongetje als ik daaraan dacht! Ik ben toen de opleiding Bachbloesem gaan volgen en later Bachbloesem voor dieren. Na diverse andere opleidingen zoals natuurgeneeskundige en kruidenleer ben ik Bach Blossom begonnen. 

 

Mijn doel is om je hier kennis mee te laten maken, zodat je zelf kunt ervaren wat Bach Bloesems voor je kunnen betekenen!

Weet je niet goed welk middel bij jou past? Heb je advies nodig?  Laat het mij gerust weten, want ik help je graag op weg.

 

Bachbloesem groet,

Niset Lips