• Gratis verzending naar Nederland en Belgiรซ ๐ŸŒธ
  • Snel thuisbezorgd 1-2 werkdagen ๐ŸŒธ
  • Persoonlijk en gratis advies ๐ŸŒธ

Bachbloesem Crab Apple

Gepubliceerd op 14 april 2021 om 12:57

Crab Apple 

Bekend om haar reinigende remedie en haar prachtige witte- en rozig achtige bloesems. Ik heb het dan over de Crab Apple ofwel de Wilde Appelboom. De naam Crab Apple ofwel 'appel' wordt niet voor niets gebruikt.

Deze vlezige vrucht is een gezond tussendoortje en zit boordevol voedingstoffen.

Het eten van een appel heeft onder andere; 

 

Een zuiverende werking

Het verlaagt je cholesterolgehalte 

Appels bevatten vitamine C

Ontgiften de lever

Verfrissen de huid 

Helpen bij gewichtsverlies

Het verbetert je humeur (wie wil dat nu niet ;) 

 

 Onderstaande zin wordt niet voor niets meegegeven!

Eat an apple on going to bed, and you'll keep the doctor from earning his bread.
Als je voor het naar bed gaan een appel eet, blijf je gezond ;) 

Bach Bloesem Crab Apple

Een paar druppels Crab Apple ondersteunen je al om negatieve energieën, gedachtes of gevoelens van jezelf of een ander te reinigen. Het ontgift je lichaam en geest. Een goede remedie voor Hsp'ers die over het algemeen al snel energetisch 'vollopen' en op deze manier zichzelf in balans kunnen houden. 

Bij huidonzuiverheden of bij het afkicken van bepaalde medicatie zorgt Crab Apple dat schadelijke stoffen sneller je lichaam weer verlaten. Ben jij iemand die zich snel schaamt? of is je kindje pietje precies? Door het gebruik van een paar druppels Crab Apple kan jij of je kind de juiste verhouding weer zien. Het ondersteunt de innerlijke harmonie en vermindert de disbalans. Bachbloesems kennen geen bijwerkingen en zijn vrij van allergenen. En kunnen dus voor iedereen gebruikt worden! (dus ook als je allergisch bent voor appels!)

 

Dieren en Crab Apple

Dieren hebben net als mensen hun eigen persoonlijkheid en karakter. Sommige dieren zijn elke dag bezig om zichzelf overmatig schoon te maken. Ze hebben geen rem, ook al zijn de kale plekken of zelfs de wonden daarvan al zichtbaar. Ze verliezen zichzelf in details en zijn zeer kieskeurig. Als hun eten niet lekker ruikt dan zullen ze er geen gebruik van maken. Als hun slaapplekje niet schoon is, zullen zij er niet in liggen.

 

Bach bloesem Crab Apple is voor dieren heel heilzaam. Het reinigt en ontgift het lichaam en zorgt voor ontspanning. Honden of katten weten hun balans weer te vinden en innerlijk ontstaat er weer meer harmonie. Dit is niet alleen voor het dier heel fijn, maar ook voor hun baasje. Die zich immers enorm zorgen kan maken als ze zien dat hun huisdier dwangmatig gedrag vertoond.

 

HSP en Crab Apple

Ben jij Hsp'er? Dan weet je als geen ander hoe het is om heel gevoelig te zijn. De hoeveelheid indrukken die op een dag bij je binnenkomen kunnen enorm veel zijn! Je kan je veel van een ander aantrekken en of daar lange tijd mee zitten. Geluiden, licht of sferen kunnen je gemoedstoestand bepalen en je moe maken en of juist energie geven. Het innemen van een paar druppels Crab Apple helpt je om jezelf op te schonen en te zuiveren van al datgene wat aan je is blijven plakken!  

 

Voordelen van het gebruik van Crab Apple 

 

โœ” Geeft een mentale reiniging

โœ” Verminder gevoelens van schaamte

โœ” Helpt bij allerlei levensfases zoals de puberteit of een midlife.

โœ” Ondersteuning bij boulimia

โœ” Helpt bij innerlijk onbalans

โœ” Geeft zelfacceptatie 

โœ” Zeer geschikt voor gevoelige mensen en HSP'ers

 

Hier schrijf ik al mijn blogs โค Vind je het leuk om dit te delen? Klik dan op een van de knoppen.