• Gratis verzending naar Nederland en België 🌸
  • Snel thuisbezorgd 1-2 werkdagen 🌸
  • Persoonlijk en gratis advies 🌸

Is Bach Rescue wat voor jou?

Gepubliceerd op 15 april 2021 om 12:30

 

" Reactie Linda (naam is gefingeerd). Wat is het fijn om altijd een Bach Rescue bij de hand te hebben! Laatst kwam ik in een hele vervelende situatie terecht.

Ik kwam vast in een lift te zitten. Ik voelde me erg in paniek raken. Gelukkig is alles goed gekomen en ben ik vrij snel weer vrij gekomen, maar mijn Bach Rescue hielp wel om het hoofd koel te houden!"

 


Wat zijn de verschillende in Bach Rescue producten?

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar deze verschillen en je af zult vragen welke verschillen dat zijn. Een Bach Rescue is te koop in een winkel bijvoorbeeld een drogist. Een Bach Rescue mix niet. Hieronder licht ik graag de verschillen aan je uit. Laten we bij het begin beginnen. 

 

Wat is een Bach Rescue? 

Bach Rescue is een voorraadartikel die worden wereldwijd verkocht. Er zijn artikelen voor de huid en om in te nemen. Een paar druppels onder de tong kunnen je dan kalmeren. Onderaan deze blog vind je een link naar deze producten in mijn webwinkel. Een Bach Rescue heb je in een spray of druppel vorm.

Welk onderscheid maakt Bach Blossom?

Bach Blossom maakt geen voorraadartikelen. Alle ingrediënten worden op de dag van verzending vers klaargemaakt. Afgestemd op de gemoedstoestand van de persoon zelf. Dit maakt het een uniek product! De inhoud is groot 50 ml ten opzichte van een Bach Rescue product die vaak maar 20 ml of 10 ml is.

Bach Blossom voegt maar 10 druppels alcohol toe. Enkel ter conservering. Een Bach Rescue product daarintegen 27%.

 

Bach Blossom maakt Bach Rescues op maat om snel en aquaraat ingrijpende en emotionele situaties ondersteuning te bieden. 

 

Een Bach Rescue is een voedingssupplement waar vijf originele Bachbloesems in worden verwerkt. De samenstelling bestaat uit een mix van bloesems. Die allemaal hun eigen unieke werking hebben.

Hieronder leg ik de betekenis van de Bachbloesems voor je uit. Bach Rescue bestaat uit Bachbloesems die je ondersteunen bij noodgevallen, stressvolle situaties of een ander soort situatie waarbij je dit goed kunt gebruiken en snel én direct resultaat wil zien!

 

Impatiens - Helpt om geduldig te zijn en om prikkelbare gevoelens te verminderen. Je kan ontspannen met een situatie omgaan. 

Star of Bethlehem - Bij elke vorm van shock. Helpt om het genezingsproces op gang te helpen en daarvan te herstellen. 

Cherry Plum - Helpt om controle angst los te laten. Kalmte en innerlijke rust nemen de overhand.  

Rock Rose - Geeft ondersteuning bij schrikmomenten en paniekaanvallen. 

 Clematis - Weer met beide benen op de grond. Te veel in je hoofd zitten, loslaten van het verleden en de daaraan vervelende gebeurtenissen. 

Als extra hulp strooi ik er ook Crab Apple druppels bij (zie mijn vorige blog) 

Crab Apple - reinigt en ontgift. En is daardoor een zeer sterke zuivering voor intense en sterke emoties.

 

Is Bach Rescue wat voor jou? 

Stel dat jij je op dit moment in een stressvolle situatie bevindt. Dit kan met een verhuizing te maken. Je hebt enorme stress door cofid19. Je bent je baan verloren of een dierbaar persoon. Of als je binnenkort een examen hebt en daar erg nerveus voor bent. Dit zijn een aantal voorbeelden, maar er kunnen natuurlijk ook andere gebeurtenissen aan de hand zijn. 

 

Voordelen van Bach Rescue mix op maat

 

✔ Geeft een mentale reiniging

✔ Is een natuurproduct. Zuiver en veilig voor iedereen!

✔ Heeft als voordeel dat je het onmiddellijk kunt gebruiken.

✔ In combinatie met medicijnen en of andere geneesmiddelen is dit een prima middel!

✔ Persoonlijke aanpak en gericht op kwaliteit afgestemd op jouw specifieke (nood)situatie.

✔Geschikt voor vegetariërs en veganisten

 

Bach Rescue helpt om je innerlijke onrust te verzachten en geeft je een heerlijk momentje voor jezelf.

Bach Rescue is er ook voor dieren

Dieren hebben net als mensen gevoel en emoties. Dieren kunnen daarom net als mensen last hebben van ingrijpende gebeurtenissen en of van stressvolle situaties en momenten. Honden en katten reageren ook op Bach Rescue druppels. Je kan een paar druppels achter hun oren smeren en of in hun drinkwater doen.

 


Bach Rescue mix op maat voor jou, jouw kind of huisdier. 

✓ Inhoud 50ml

 Noodsituaties

✓ Angstige en bange gevoelens

 Veel spanningen

 Intense en heftige emoties

 Enorme stress

 Na enkele dagen tot weken kun je al resultaat zien

 Gratis verzending en snel thuisbezorgd