• Gratis verzending naar Nederland en België 🌸
  • Snel thuisbezorgd 1-2 werkdagen 🌸
  • Persoonlijk en gratis advies 🌸

Bach bloesem; de natuurlijke balans herstellen en behouden!

Bach bloesem is een remedie die al vele jaren ingezet wordt om de natuurlijke balans te herstellen en te behouden. Wanneer het gaat om Bach bloesem remedies inzetten, gaat het vooral om emotionele of psychische problemen die afgezwakt of omgedraaid moeten worden naar iets positiefs. Gaat het om Bach bloesem, dan gaat het nooit om het onderdrukken van negatieve gedachten en gevoelens. Het gaat om het omvormen van het negatieve naar iets positiefs. Wereldwijd wordt Bach bloesem ingezet door experts binnen de alternatieve geneeskunde. Is Bach bloesem remedie de oplossing voor jou? We helpen je graag met het ontdekken van de mogelijkheden, onder andere door middel van een proefmonster waarna we je advies op maat kunnen geven over de mogelijkheden die er zijn voor jouw situatie.

Bach bloesem voor kinderen

Bach bloesem voor volwassenen

Bach bloesem voor huisdieren

Wat is Bach bloesem nou eigenlijk precies?

Bach bloesem is een behandelmethode die ontdekt is door dr. Bach, een Engelsman die in Londen als arts werkte. Hij zag dat veel ziektes leiden tot psychisch verzwarende gedachten, emoties en ervaringen. Om dit bij de bron aan te pakken, zocht hij naar een manier om de negatieve factoren om te zetten naar iets positiefs. Het gaat hier dus niet om het onderdrukken van de negatieve gedachten zoals gebruikelijk is in de westerse wereld, maar daadwerkelijk ombuigen naar iets positiefs.

Hij vond de oplossing in de natuur. Vloeibare extracten van planten en bomen, ingedeeld in zeven verschillende hoofdgroepen, vormden de basis van zijn behandelmethode die nu als Bach bloesem bekend staat. Een complete leer met een duidelijke theorie en extracten voor elke situatie.

Mag iedereen Bach bloesem gebruiken?

Bach bloesem en de volledige behandelmethode is volstrekt onschadelijk. Het gaat om volledig natuurlijke extracten van bloemen en planten. Concreet betekent dit dat Bach bloesem geschikt is voor iedereen. Ook voor kleinere kinderen, mensen met chronische aandoeningen en mensen met uiteenlopende klachten of problemen. Weet je niet zeker of Bach bloesem geschikt is voor waar jij het voor wilt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je vragen persoonlijk kunnen beantwoorden en je direct op weg kunnen helpen met een goede Bach bloesem voor jou.

Welke Bach bloesem heb ik nodig?

Er zijn zeven verschillende hoofdgroepen wanneer het gaat om Bach bloesem. Dat is een beetje veel om je in te verdiepen wanneer je gewoon op zoek bent naar een therapie die past bij wat jij nodig hebt. Daarom hebben we de zeven verschillende groepen gewoon op een rijtje gezet op de website, zodat je direct kunt zien wat de opties zijn. Er zijn speciale extracten tegen eenzaamheid, moedeloosheid en wanhoop, overbezorgdheid, overgevoeligheid en meer. Aan de hand van de lijst en indeling kun je zelf direct zien welke combinaties bij je passen.

Dit komt vervolgens neer op 38 verschillende Bach bloesem remedies. Ook daarover lees je alles op onze website zodat je weet wat er mogelijk is.

Weet je niet goed wat jij nodig hebt of wil je eens kijken wat Bach bloesem voor je kan betekenen? Stuur me dan gerust een mailtje dan geef ik je daarin gratis advies of bestel direct een proefsample. We sturen één monster op per huishouden. Wanneer je Bach bloesem wil gaan gebruiken, stellen we je een aantal korte persoonlijke vragen zodat we een aanbod op maat samen kunnen stellen. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend; een makkelijke manier om Bach bloesem gratis te testen dus én erachter te komen wat jij nou eigenlijk nodig hebt!

  • Wil je ervaren wat Bach Bloesem precies is? En of het iets voor jou is? Bestel dan nu hier jouw proefsample.
  • Wij vinden het belangrijk dat ieder van ons de kans krijgt om een op maat gemaakte Bach bloesem mix te ervaren en om in contact te komen met dit prachtige natuurlijke product!
  • Per huishouding geldt 1 proefmonstertje. 
  • Wees je er wel van bewust dat dit een 'proefmonstertje' is en dat dit niet voldoende is om van een daadwerkelijke klacht af te komen, maar wel om er een mooi begin in te maken! 
  • Na je bestelling zullen we je een e-mail sturen om je een aantal korte persoonlijke vragen te stellen, zodat we de mix persoonlijk voor jou kunnen gaan samenstellen. 
  • Snelle bezorging van de Bach Bloesem. 
  • Je betaald enkel en alleen voor de verzendkosten.

Direct beginnen met Bach bloesem?

Wil jij direct beginnen met Bach bloesem, bestel dan vandaag nog een proefsample op onze website. Heb je vragen over de remedie of wil je weten of er een specifieke remedie is voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@bachblossom.nl.